Over ons

Wij zijn Jordy en Janine van Limburg Rocks. Bij Limburg Rocks willen wij mensen bij elkaar brengen én met elkaar verbinden. Met het doorgeven van onze stenen geloven wij dat wij onze thuisbasis Limburg én de rest van de wereld mooier kunnen maken. 

Daarnaast willen wij ook goed doen en zieke mensen steunen. Daarom dragen wij graag een steentje bij aan goede doelen. Van jouw aankoopgedrag gaat 25% als donatie naar: ALS Limburg en het Corona Research Fonds. Jij bepaalt zelf waar jouw deel naar toe gaat. 

Iedereen kan het
Met Limburg Rocks ga jij zelf actief aan de slag! Het maakt niet uit of je jong of oud bent. Wij denken dat iedereen een steen kan verven. En deze kan verstoppen op een mooie, gekke of bijzondere plek zodat iemand anders ‘m vindt.  Je maakt hem of haar erg blij met deze verrassing!

Delen en doorgeven
Ben je iemand die zo’n prachtige beschilderde steen verstopt of heeft gevonden? Deel een foto hiervan op de Facebookpagina @limburgrockscommunity van Limburg Rocks. Natuurlijk kun je met jouw steen ook iemand anders bedanken of verrassen. Deel je dat moment ook met ons? 

Doe mee
Met het kopen van Limburg Rocks maak jij Limburg en de rest van de wereld een beetje mooier.  Jij doet toch zeker ook mee?

Groetjes van Jordy en Janine